Wat kan ik met het homescherm en mijn locatie pagina? (Klant en Contactpersoon)

Als u inlogt komt u automatisch op het home scherm. Wel zo handig om te weten wat u hier precies kunt doen en hoe u dit voor uzelf op een goede manier kunt indelen. De mijn locatie pagina heeft wat andere toepassingen, maar komt in principe op hetzelfde neer: Het geeft een overzicht van al uw locaties met de live roosters erachter. 

 

Uitleg ‘Home’ en ‘Mijn locatie’

Voor klanten en contactpersonen wordt in onderstaande video het gebruik van deze pagina’s uitgelegd. Bent u een beheerder? Klik hier.

Updated informatie:

Er zijn een aantal filter opties bijgekomen om de instellingen in uw homescherm beter te laten aansluiten bij uw persoonlijke voorkeur.

  • Favorieten: Met deze filter optie ziet u alléén de door uzelf ingestelde favorieten roosters te zien. Favorieten kunt u instellen via de ‘Mijn locatie‘ pagina door op het ‘sterretje‘ te klikken van een rooster (Of bekijk video vanaf 1:55).
  • Favorieten op datum: Met deze filter optie ziet u uw favorieten roosters waarbij er vandaag of deze week werkzaamheden gepland staan. Roosters met groene kleur houdt in dat schoonmakers zijn langs geweest en de werkzaamheden afgetekend.
  • Alle op datum: Met deze filter optie ziet u alle roosters waarbij er vandaag of deze week werkzaamheden gepland staan.
  • Alle: Hiermee filtert u niks en ziet u dus alle roosters die aan uw organisatie zijn gelinkt.

Dit vind je misschien ook leuk …

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »