Hoe houd ik overzicht in het operationeel verloop?

 Via de home pagina en dashboard periodiek houd je volledig overzicht in het operationeel verloop bij alle locaties. Het geeft inzicht in de wel/niet uitgevoerde werkzaamheden, bijzonderheden die zijn geconstateerd tijdens de uitvoering en of er extra werkzaamheden hebben plaatsgevonden.

Home pagina

Je komt direct op de home pagina wanneer je de website, snelkoppeling of app opent. Dit overzicht is ook handig vanaf je smartphone.

  • Zet de “Bekijken” filter op “Alle op datum” of “Favorieten op datum” voor een status update bij welke locaties er vandaag werkzaamheden staan ingepland en waar de werkzaamheden al zijn afgerond. (Je ziet alleen locaties met de specifieke uitvoerdag op vandaag).
  • Of (Alleen voor “Beheer“) zet de “Bekijken” filter op een specifieke uitvoerder om zijn/haar planning overzicht te bekijken en bij welke locaties de werkzaamheden zijn afgerond.

Dashboard Periodiek pagina

Ga hiervoor naar de Dashboard > Periodiek pagina. Hier zie je via een grafisch overzicht alle locaties met dagtaken, weektaken en maandtaken die staan ingepland op een actief rooster. Dit overzicht werkt minder goed vanaf een smartphone en wordt voornamelijk gebruikt voor het overzicht houden in het operationeel verloop bij veel locaties tegelijkertijd. Ook zie je in een oogopslag bij welke locaties er bijzonderheden zijn geconstateerd door uitvoerders.

Tip: Klik door op balkjes om in te zoomen op de achterliggende werkzaamheden in de live roosters.

Mijn locatie pagina

Ga hiervoor naar Mijn locatie pagina. Hier vind je een overzicht van al je aangemaakte locaties met werkprogramma’s en kun je eventueel favorieten instellen (Klik hiervoor op het gele sterretje). Zoek naar een locatie en klik op de blauwe knop ‘Link‘ om het live rooster te openen.

(Passief) e-mail notificaties en rapportages

Blijf op de hoogte van bijzonderheden die uitvoerders registreren (Zoals afwijkingen, reparaties en verhinderingen) via e-mail notificaties. Klik hier voor uitleg. Of blijf op de hoogte via periodieke KPI rapportages. Deze kun je zelf aanmaken, klik hier voor uitleg.

Dit vind je misschien ook leuk …

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »