Hoe stel ik notificaties in voor collega’s?

Geschreven door TranspaClean

29 januari 2021

Notificaties zijn belangrijk om up-to-date te blijven met (belangrijke) ontwikkelingen in de schoonmaak. Dit kunt u voor uzelf instellen via de notificatie pagina. Hier kunt u zelf kiezen voor welke verschillende type notificaties u zich wilt aanmelden bij uw schoonmaak partner. Voor instructie hoe u dit voor uzelf kunt instellen, klik hier. Wanneer u als klant bent losgekoppeld van uw schoonmaak partner(s) dan kunt u zelf collega’s aanmaken en notificaties voor hun instellen. 

 

Notificaties instellen voor uw collega’s

Let op: Hiervoor heeft u een klant account nodig die losgekoppeld is. Neem contact met ons op wanneer u wilt loskoppelen (Info@transpaclean.nl).

 

Stap 1: Ga naar overzicht van gebruikers

Open het in het menu ‘mijn bedrijf‘ en ga naar de gebruikerspagina. Hier ziet u een overzicht van de beheerders en medewerkers binnen uw bedrijf. Klik vervolgens op de knop ‘gegevens‘ van de collega waar u de wijzigingen wilt doorvoeren.

 

Stap 2: Ga naar notificaties

U komt in het gegevensoverzicht van uw collega. Ga vervolgens naar ‘Notificaties‘.

 

Stap 3: wijzig notificatie instellingen

Bij deze laatste stap komt u in de notificatie pagina van de collega. Hier kunt u de verschillende notificaties per locatie aan en uit zetten. Let op, sla de wijzigingen op voordat u deze pagina verlaat.

 

Dit vind je misschien ook leuk …

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »