Wat kan ik met een toegangscode of QR code?

Deze uitleg is bedoeld voor eindgebruikers (Alle gebouw gebruikers: bewoners/huurders, kantoor medewerkers, studenten, bezoekers). Om een locatie te bekijken vraagt TranspaClean u om een toegangscode in te voeren. De toegangscode is de naam van het rooster van het complex. Hiermee krijgt u inzicht in het live werkrooster. Ook kunt u de QR code van het complex scannen met de camera van uw telefoon. Binnen het rooster kunt u gemakkelijk dagen, weken of maanden terug of vooruit kijken. U kunt de locatie volgen, meldingen en klachten aanmaken, meldingen inzien en reageren, taken volgen via ‘Taak Trackers‘. Hiermee blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen op het gebied van de schoonmaak binnen uw woon- of werkomgeving.

 

Inloggen met een toegangscode of QR code?

U kunt handmatig de toegangscode invoeren via de inlogpagina van de TranspaClean website of download de app: TranspaClean v2. U kunt ook de QR code scannen voor direct toegang tot het live rooster van uw complex.

Bekijk onderstaande video voor uitleg wat u allemaal kunt met de schoonmaak app.

Of ga snel naar een van onderstaande onderdelen:

Inloggen

Actuele planning

Jaarrooster

Meldingen

Locatie volgen/taak volgen

 

Download de instructie pamflet

Wat kan ik nog meer?

Binnen het TranspaClean portal kunt u ook uw voorkeurstaal kiezen. Hiermee komt alles in uw eigen taal te staan en kunt u zo gemakkelijker door de functionaliteiten van het portal bewegen. Zie Hoe stel ik mijn taal in? artikel voor de uitleg hoe u dit kunt doen. Ook kunt u de ondertiteling in video’s veranderen naar uw eigen taal. Zie Taal van ondertiteling wijzigen? artikel voor de uitleg hoe u dit kunt doen.

 

Dit vind je misschien ook leuk …

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »