Hoe geef ik snel een melding of misstand door?

Als uitvoerende ben jij de ogen en oren op de werkvloer. Als je bijzonderheden of reparaties tegen komt tijdens je werkzaamheden dan kun je deze melden via de TranspaClean app. Je melding wordt dan automatisch doorgestuurd naar de juiste personen (Manager en/of opdrachtgever).

Melding maken of misstand doorgeven via de app

Elke uitvoerder kan bij een taak aftekening ook direct een melding doorgeven. Zie hieronder de video of stappen onderaan de video hoe je dit kunt doen.

 

Klik op de 3 bolletjes naast de groene afteken knop en klik vervolgens op het oranje icoontje ‘Melding‘ om een opmerking en/of foto toe te voegen aan je melding.

 

Alternatief: Melding doorgeven buiten het werkprogramma om

Let op, als uitvoerder moet je eerst toegang hebben gekregen tot tickets. Een ‘Beheer‘ account kan dit voor je wijzigen in jouw gebruiker instellingen.

Klik op de knop ‘+ toevoegen‘ bovenaan je takenlijst. Klik vervolgens op ‘Melding‘, beschrijf je melding in tekst en eventueel een foto en klik op de blauwe knop ‘Toevoegen‘ om je melding aan te maken. Deze wordt hiermee automatisch naar de juiste personen doorgestuurd.

Je aangemaakte melding is terug te vinden via de ‘Tickets‘ pagina.

Dit vind je misschien ook leuk …

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »