Wat zijn notificatietaken?

Notificatietaken kunnen zijn bijvoorbeeld: glasbewassing van de onbereikbare ramen met een hoogwerker, machinaal schrobben van een parkeergarage, snoeien van overhangende takken, enz. Het zijn taken waarvan u van tevoren de gebouwgebruikers of huismeesters op de hoogte wilt stellen. Vaak met de melding dat de ramen gesloten moeten zijn of de auto’s elders geparkeerd moeten worden. Vaak is dit een taak die u ook graag flexibel wilt inplannen, omdat het bijvoorbeeld van het weer afhangt wanneer de taak in een bepaalde maand kan worden uitgevoerd.

Een notificatie taak kent 3 e-mail notificatie momenten. Waarvan 2x automatisch verzonden naar klanten, contactpersonen en locatievolgers en 1x  na de handmatige vooraankondiging. Zie hieronder de volgorde van de e-mails.

  1. Automatische vooraankondiging – Vooraankondiging per email dat de taak de volgende maand of week aan de beurt is om te worden uitgevoerd.
  2. Handmatige vooraankondiging – U (of uw onderaannemer) heeft de taak handmatig ingepland en u verstuurt een e-mail notificatie met de voorgenomen datum van uitvoering.
  3. Aftekening notificatietaak (ook automatisch) – Automatische melding zodra de taak is uitgevoerd en afgetekend.

Over het algemeen zijn notificatie taken maandtaken en worden ze in de voorgenomen maand ingepland voor uitvoering. Een maandtaak staat de hele maand open totdat de taak in die periode is uitgevoerd.

Voorbeeld handmatige vooraankondiging

Voorbeeld afmelding notificatietaak

Instructies notificatietaak instellingen

Klik op onderstaande links voor artikelen met instructie over verschillende toepassingen van de notificatietaken:

 

Dit vind je misschien ook leuk …

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »