Hoe kan ik week 53 wijzigen voor weektaken?

Vanwege het schrikkeljaar is er een extra week, namelijk week 53. Om een goede reden staan de periodieke weektaken in deze week 53 niet automatisch ingepland. Op dit moment loopt de planning van de meeste van uw wekelijkse taken dus t/m week 52, tenzij u handmatig de laatste week, week 53, hebt aangevinkt. Dat betekent dat bij de meeste roosters met de wekelijkse taken, uw uitvoerder in week 53 geen wekelijkse taken ziet staan in zijn of haar app. TranspaClean vult niet automatisch deze week 53 in omdat onbekend is welke afspraken u hieromtrent heeft gemaakt met uw opdrachtgever.  

 

Wekelijkse taken aan/uit zetten voor week 53

Als u deze wekelijkse taken ook in week 53 wilt laten uitvoeren, dan kunt u op het rooster overzicht pagina via de knop ‘Actie op selectie’ in één keer week 53 aan of uit zetten. U kunt dit doen:

  • Per rooster
  • Voor een selectie van uw klanten
  • Voor al uw roosters en klanten tegelijk

 

Zie hieronder een video met uitleg hoe u dit voor uw rooster(s) kunt wijzigen.

Toch nog vragen? 

  • Telefoon: +31 85 004 10 60
  • Email: info@transpaclean.nl

 

Zo, de weektaken zijn aangepast… Wat kan ik nog meer?

U kunt een uitvoerdag instellen voor de taken in uw rooster. Klik hier voor uitleg hoe u dit kunt doen. Ook kunt u eventueel een eenmalige taak toevoegen aan een rooster. Wilt u een lopende taak stopzetten? Klik hier voor uitleg.

Dit vind je misschien ook leuk …

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »