Wat te doen als een uitvoerder geen smartphone heeft?

Schoonmakers hebben geen telefoon van hun werkgever en beschikken niet altijd over een smartphone waardoor de app niet werkt. Deze vraag wordt hieronder beantwoord. Zie ook blog ‘Telefoongebruik‘. Als een schoonmaakbedrijf innoveert en digitaliseert is een smartphone (of een tablet) net zo belangrijk als de mop, het vezeldoekje en de emmer. Als een schoonmaakbedrijf op de oude manier blijft werken met papieren schema’s, mondelinge instructies en papieren logboeken dan zal het steeds moeilijker worden om te concurreren met andere schoonmaakbedrijven. De branche bladen staan er al jaren vol mee. Veel ondernemers betalen de internet bundel of stellen zelfs in enkele gevallen een smartphone (tijdelijk) beschikbaar. Wij hebben zelfs voorbeelden van schoonmakers met een beperking die gebruik maken van de smartphone. Daarbij wordt er nu al intensief gecommuniceerd via e-mail en WhatsApp. Dit vereist in ieder geval een smartphone. Gelukkig hoeft u dit niet zelf te regelen. Tegenwoordig hebben wij TC smartphones beschikbaar – Volledig ingericht voor werksituatie met TranspaClean & altijd bereikbaar. Probeer de smartphone vrijblijvend uit, neem contact op via: info@transpaclean.nl. Of klik hier voor de prijzen.

Toch geen smartphone?

Gelukkig zijn er nog mogelijkheden. Deze zijn hieronder beschreven. Let op: voor alle mogelijkheden moet er een uitvoerder account staan ingepland op de taken of rooster (Klik hier voor instructie).

 

Mogelijkheid 1: Samenwerken

De betreffende uitvoerder werkt samen met een collega schoonmaker (ploeg) die wel in contact staat met het schoonmaakmanagement via zijn/haar smartphone. De uitvoerder hoeft dan niet zelf af te tekenen, dat kan zijn collega doen.

 

Mogelijkheid 2: Hulp van voorman/vrouw

Er is een controleur/voorman-vrouw ter plaatse die de uitgevoerde taken controleert en aftekent. Dit kan hij/zij doen in naam van de schoonmaker of uit eigen naam.

 

Mogelijkheid 3: Verantwoordelijkheid door schoonmaak manager

De uitvoerder belt met zijn manager en aan het einde van de dag tekent deze vanaf kantoor voor hem/haar af. De schoonmaak manager neemt dan de verantwoordelijkheid van de correctheid van de uitvoering over. Bij een dergelijk taakaftekening is er geen locatie verificatie en kan bij dispuut niet worden aangetoond dat de schoonmaker op locatie aanwezig was.

 

Wat kan ik nog meer?

Wilt u TranspaClean downloaden op een Iphone? Klik hier. De app installeren op een Android? Klik hier. Hebt u interesse in een TC smartphone, volledig ingericht voor werksituatie met TranspaClean & altijd bereikbaar. Probeer de smartphone vrijblijvend uit, Neem contact op via: info@transpaclean.nl

Dit vind je misschien ook leuk …

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »